Storm & tjejerna

Idag är vi hundvakt åt Storm, en stor snäll labrador som gillar att umgås med mina tjejer. 😉 Eller ja, Rally har han megarespekt för, men Dee-Dee är rolig. Fast allra bäst i hans ögon är Clara, jösses, det måste vara hans stora kärlek. 😉

141230
Detta med gruppbild är inte alltid så lätt. 😛 Haha

1412301 1412302 1412303 1412304 1412305 1412306 1412307 1412308

Dem njuter så av att springa i skogen, & det gör jag också. Man känner sig så fri, det är svårt att beskriva känslan, man måste liksom uppleva den. Vanliga koppelpromenader kan också vara sköna, men dem kommer aldrig upp i samma nivå som dem lösa promenaderna, speciellt inte om dem inte är i skogen!

Imorrn är det årets sista dag, men det har väl ingen missat? 😛 Det är hög tid för mig att börja fundera på nästa års mål med hundarna. Hittills har det ALDRIG blivit som jag har tänkt, för målen har varit för höga. Men det gör mig ingenting, för man måste sikta högt för att ta sig nånstans. Målen är inga krav, så dem måste inte uppnås, men dem är viktiga ändå. Den största anledningen till att målen inte har lyckat uppfyllas är massa sjukdomar & skador, för både hundarna & mig själv. Jag vet inte alls hur nästa år kommer att se ut, men jag HOPPAS att vi alla får vara så friska & hela som möjligt. Jag hoppas att år 2015 blir ett POSITIVT år, för det är oerhört längesedan jag hade ett sånt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *