Nya vänner

Dem senaste dagarna har Dee-Dee skaffat sig nya vänner. 🙂 I fredags gick vi en tur längs Frödingleden tillsammans med Malin & 2 små hundar. Lotta var inte jätteleksugen, men Algot sprang som satan & Dee-Dee var hur lycklig som helst! 😀

141228

Igår tog vi det väldigt lugnt, satt mest inne i värmen, något som framför allt Rally verkade uppskatta.

Idag har vi varit på Sörmon tillsammans med typ 15 stycken andra små hundar! 😀 Under samlingen så var Dee-Dee väldigt osäker & jag började fundera på om det kanske var för tidigt för henne, att hon inte var redo för så många hundar. Men när vi gick ner mot sandtaget & släppte alla lösa, ja då var det andra bud! Dee-Dee trodde nog att hon hade kommit till himmeln & hade time of her life. 😉 Hon sprang mest med en jaktcocker & en liten blandras. Jag ångrar att jag inte filmade dem, för jävlar vad dem röjde!
Rally gick mest runt & ”skötte sitt”. Under pausen så fjäskade hon så mycket hon orkade hos några personer som åt bullar. 😛 Efter typ halva tiden så var Dee-Dee’s nya polare tvungen att åka hem, så efter det så insåg hon att det även fanns människor där, haha. Hon fjäskade in sig hos en del & ville gärna pussas.

När vi kom hem så var hon så trött att hon inte orkade gå ur bilen själv. 😛 Haha, så jag fick bära ut henne. Sen sov både hon & Rally gott med mig i soffan. Eller ja, jag sov inte, jag tittade på film. 😉

Imorrn vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men Clara är ju hemma igen så vi kommer med största säkerhet att träffa henne, & Carina förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *