Svinkallt, men vi lever! :)

Nu är julen över, både jag & tjejerna är nog helt nöjda med den. 🙂

141225

Idag är det svinkallt ute, men vi har ändå varit ute på 2 kortare promenader. Båda tjejerna fick dock ha täcken på sig, Rally fick ha det varmaste vintertäcket & Dee-Dee fick ta det tjocka regntäcket (vilket är det enda täcket som passar henne, förutom Rally’s tjocka). Så länge dem rör sig hela tiden så är det lugnt, detsamma gäller för min del. 😉 Vi gick lite i skogen & på cykelbanorna runt omkring. Hälsade på lite i lekparken gjorde vi också!

1412251

Imorrn tänkte jag komma på nåt bra ställe att åka till där tjejerna kan springa fritt. Roligast vore det förstås om man får med sig nån, men annars ska vi försöka ta oss iväg ändå! Det beror iofs lite på vädret också, lite snö skulle inte sitta fel (med betoning på liiite). Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag sätta mig in i verkligheten igen genom att fixa i ordning nästa års kalender. Jag har ju en del saker bokade redan nu & det står skrivet på alla små lappar som ligger typ överallt. Så ja, det är hög tid att få lite ordning på det, annars lär jag ju glömma det mesta. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *