Stora leksakslådan

Idag träffade vi en gammal bekantskap, den dansk-svenska gårdshunden Turbo. För Dee-Dee var detta en ny hund & det var inga problem alls. 😀 Turbo är ju väldigt trevlig & lydig, så jag hade ju inte trott att nåt skulle hända. 😉 Dem lekte dock inte så mycket, men Dee-Dee fick iaf ännu ett positivt hundmöte.

Här hemma busade vi till det med den stora leklådan! 😀 Här håller Rally på att välja leksak:

141222

Såhär ser det ut när man har dragkamp med en bc:

1412221

Och med en lundehund så ser det lite annorlunda ut, för SJÄLVKLART måste ju minst en tass vara med!

1412222

Dee-Dee har även en konstig idé om att man ska rulla på leksakerna, haha. 😛 Här har hon valt ut hönan, men tyvärr siktar hon inte alltid så bra, så hon missade den här. Haha.

1412223

Jo, ute på Sörmon så sköt dem en del på skottbanan & Rally reagerade ganska kraftigt. 🙁 Hon var ju VÄLDIGT BERÖRD på MH:t, men utöver det så har hon aldrig visat nånting alls. Detta kan ju också ha att göra med att hon fortfarande inte är helt återställd, hon har ju inte hunnit bygga upp sig ordentligt, så det påverkar säkert henne mentalt. Man vet ju själv att man inte alltid är så kaxig när kroppen inte är helt okej.
Detta får mig dock ändå att oroa mig lite inför nyår. Jag vet inte vart det blir bäst att vi är då, hemma eller hos Carina. Rally känner sig ju hemma på båda ställena, men tänk om dem börjar skjuta när vi går hem…Jag vill verkligen inte att Rally ska ”lära” valpen att skott/fyrverkerier är farliga. Idag reagerade Dee-Dee lite, men släppte det sen & fortsatte att springa, så den gången gick det ju bra.

Annars så är det snart dags att börja planera nästa års mål med hundarna. Hittills har det ju inte gått superbra eftersom vi har varit förföljda av sjukdomar & bortgångar. Plus att jag i dagsläget inte alls vet hur den lilla valpen kommer att utvecklas, om hon blir mogen snabbt eller behöver mycket tid. Samma sak med räven, hur lång tid kommer det att ta att jobba bort hennes osäkerhet i tävlingssammanhang? Det enda jag vet är att vi startar redan i Febrauri, då ska jag & Rally ”tävla” freestyle i Degerfors. Den lilla håriga följer såklart med som sällskap & perfekt miljöträning! 🙂

Imorrn tänkte jag att tjejerna skulle få röra på sig utomhus, vet dock inte om vi blir själva eller om vi får med oss nån. För det måste ju ske på dagtid, för på eftermiddagen ska vi åka hem till farsan & fira jul, så då kan vi inte busa med nån, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *