Dee-Dee är lycklig idag :)

Jag & Dee-Dee startade dagen med att åka hem till familjen Karlstam där vi träffades deras sheltievalp Theo. Dee-Dee ville gärna leka, men Theo var ganska blyg. 😛 Efter en stund blev han tuffare, men det blev aldrig någon riktig lek, den här gången.

141220

Efter den daten så åkte vi hem till morsan. Vi gick ut med hundarna & släppte dem på den stooora gräsmattan som finns där, & jösses vad hundarna sprang! 😀 Jag tror verkligen att Dee-Dee har längtat efter att få röja runt så, för det var några dagar sen hon fick göra det senast.

1412201 1412202 1412203

Det kommer att komma fler bilder i galleriet, men dem orkar jag nog inte fixa med idag, vi får se. 😉

Imorrn är det pakethoppning i stallet så jag tänkte dra dit en sväng & kolla. Om det inte är typ 20 minusgrader, för då stannar jag hellre under mitt varma duntäcke, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *