Someone’s watching over me

Igår var jag helt slut, mådde inte alls bra fysiskt utan vilade/sov mest. Dee-Dee var otroligt snäll som kunde slappna av & sova så mycket som hon gjorde. Det kan inte vara helt lätt när man är en bc-valp på 4 månader.

Idag har jag dammsugit & skurat hela lägenheten, & Dee-Dee har såklart ”hjälpt till” på sitt sätt. Jösses, det är inte helt lätt att städa med henne hemma, men jag ger mig inte. Det kommer säkert att ta några gånger till innan hon bryter sitt beteende, men som sagt, vi (eller jag!) jobbar på det.

141219

Har tänkt mycket på Java idag, jag saknar verkligen min svartvita prinsessa. <3 Efter mycket om & men så gjorde jag en liten film på henne, med en låt som får mig att tänka på henne.

Snart är det läggdags & imorrn startar vi dagen med att åka hem til familjen Karlstam för lite valpbus. 🙂 Ska bli roligt att träffa deras lilla sheltievalp Theo, & hoppas att han & Dee-Dee kan leka tillsammans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *