Bättre & sämre

Rally fortsätter att pigga på sig. 🙂 Så snart borde jag väl kunna slappna av, eller?

Dessvärre så ger MIN kropp upp nu. 🙁 Hej feber liksom…Har typ bara sovit idag, orkar inget annat. Dee-Dee har världens tråkigaste liv just nu, men jag orkar som sagt inte göra nånting. Jag hoppas att min kropp ändrar sig & blir frisk, men förmodligen kommer jag att bli ännu sjukare, det brukar bli så.

Dags att ge valpen kvällsmat, rasta henne & sen försöka sova. Jag vet att klockan bara är halv sju, men jag känner mig helt död. Imorrn på dagen ska jag FÖRSÖKA gå iväg till nån fotbollsplan med vilddjuet & låta henne springa & busa. Hon är världens snällaste som inte klättrar på väggarna nu, så jag hoppas att jag ska orka iväg en liten stund imorrn iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *