Uppdatering om Rally

Rally mår bättre idag! 😀 Hon har lekt korta stunder med Clara & skäller inte riktigt lika mycket ute längre. Hon har heller inte några problem att gå. 🙂 Men hon är fortfarande väldigt sliten, sover mycket, är arg mot Dee-Dee & är mycket kallare än hon brukar vara. Hon brukar alltid värma mig när hon ligger i knät, nu blev jag nästan kallare…Men hon tempas regelbundet & än så länge är tempen bra.

Även om det är bättre så vågar jag inte riktigt andas ut helt än, för det kan vända snabbt igen. Hon äter & dricker självmant & får i sig sina mediciner, så det känns oerhört bra.

141216
(Gammal bild)

Jag & Dee-Dee har mest vilat/sovit idag. Jag tror att jag håller på att bli sjuk, eller också är jag bara helt slutkörd. Så det blir liksom inget avancerat, utan vi tar stunden som den kommer & gör det vi orkar med.

Imorrn kommer Bira igen, vilket är bra för då får Dee-Dee sällskap när jag är borta på terapin. På torsdag är Bira ”ledig” så då kommer vilddjuret att få vara hos Carina & gänget (även om Rally inte uppskattar det). Men det blir nog bra det här, det gäller bara att hålla ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *