Dee-Dee 4 månader!

Igår blev ingenting som planerat & hela dagen kändes bara fel. Jag tränade dock lite med hundarna UTE & fick hjälp med hundhållning & filmning av Nikke & Loppis. Tänkte sätta ihop det en liten film, exakt när det blir får vi se.

Idag är det den 12 December vilket innebär att Dee-Dee fyller 4 månader!! 😀 Jag ska både väga & mäta henne har jag tänkt, men det får bli lite senare. Såhär ser hon iaf ut nu.

141212

Jag har även klippt klorna, samt dammsugit & skurat lägenheten idag. Skulle ha gjort det igår, men som sagt, ingenting blev som det skulle igår.

Morgondagen är fortfarande ganska oplanerad, det enda jag har inbokat är att lämna bort Dee-Dee till Carina på kvällen. För på söndag drar ju jag & bästa Rally iväg iväg till Älvsjömässan på utställning & shopping!! 😀 Det ska bli galet roligt, verkligen, & det ska bli kul att få lite egentid med Rally, det känns som att vi båda behöver det. <3 Så en sak som måste göras är att planera vilka kläder jag ska ha på mig samt vad jag ska ta med mig. Jag tänker att jag får nog en del att bära, så ju mindre jag har med mig från start – desto bättre. 😉 Men vaccinationsintyg & nummerlapp måste ju med, & en skål så att hon kan få vatten. Och det obligatoriska godiset. Sen tror jag inte att det är så mycket mer?

Men resten av dagen idag blir nog lugn, jag känner mig lite sliten, har dock ingen aning om varför. Men ibland behöver man vila så det är väl bara att lyssna på kroppen.

2 thoughts on “Dee-Dee 4 månader!

  1. Jag hade tyvärr utställning idag och jag åker nog inte ner i morgon, även om Alvin skötte sig bra så känner jag att det är alldeles för trångt för att åka dit för att hälsa på dig plus att det är dyr entre. Typiskt att vi aldrig ska hamna på samma dagar;). Men nu är han pensionerad från utställning så vi kommer tävla på riktigt istället, det passar han bättre. Men vi får tajma någon tävlingsdag tycket jag. Lycka till i morgon Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *