Tråkig ensamhetsträning

Idag har vi tagit det lite lugnt. Jag var sjötrött imorse & kom inte upp fören vid kl. 12…Det har varit typ storm eller spöregn under dagen, så det har inte lockat att vara ute heller. Vädret blev bättre när jag var tvungen att åka till terapin, så himla typiskt. Så hundarna har fått ensamhetsträning idag, cirka 2 timmar & det verkar ha gått bra med alla. 🙂 Rally är ju coollugn & ligger mest ner, vilket gör att även Dee-Dee tar det hela med ro. Hon går runt en hel del, men verkar inte orolig. Och Bira, ja, hon har inga som helst problem med att vara ensam. Hur vet jag då detta? Jo, jag filmar dem när jag är borta. 😉 Här är en bild från filmen.

141210

Ensamhetsträning är bland det tråkigaste man kan göra tycker jag, men ack så viktigt. Det hela underlättar ju att dem äldre är så trygga. 🙂 När Dee-Dee är lika trygg som dem så kommer hon att få lära sig att vara helt ensam, men vi tar ett steg i taget.

När Bira hade åkt hem så blev det en liten promenad i mörkret. Som vanligt så drog Rally iväg & åt bajs – & drog med sig lillvalpen! 😛 Inte helt okej alltså, jäkla hund! 😉 Tur att man oftast har en bra humor, för den räddar en många gånger.

Imorrn ska vi ut på ängarna igen, men jag & Carina åker inte ensamma utan även Elin & hennes grabbar ska med! 😀 Spännande att se hur Dee-Dee reagerar på dem, hon tycker ju att främmande stora hundar är lite läskiga, så det blir ju superbra träning för henne! Hoppas att det blir sånt superväder som det var igår, men sån tur kommer vi väl inte att ha, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *