Fotobomb i galleriet!

Trots att jag inte har sovit många minuter under natten så var jag taggad från start imorse! Det har ju varit underbart väder hela dagen, så det skulle utnyttjas till max! Jag & Carina åkt ut med småttingligan (Dee-Dee platsar in där än så länge, haha) till ängarna där vi gick runt i typ 1 timme. Hundarna gjorde lite vad dem kände för, sprang, lekte, tuggade på pinnar, åt gräs, åt bajs & sprang på isen. Jag hade såklart med mig systemkameran & fotade massor!

141209 1412091 1412092 1412093

Inte mindre än 89 stycken nya bilder ligger ute i galleriet. Så gudia er dit om ni vill se alla dem. 😉

Det har tagit ett par timmar att kolla igenom & sortera alla bilderna, så nu har hundarna sovit klart tycker dem. 😛 Haha, så det är väl bara att träna lite med dem. Rally är supertaggad när vi tränar & Dee-Dee, ja, hon är som en påse nötter…Så framtiden kan sluta på alla sätt!

2 thoughts on “Fotobomb i galleriet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *