”Matte-hjärtat” smälte idag

Ibland händer saker som gör att ”matte-hjärtat” smälter & man blir alldeles varm inombords, idag hände en sån grej.

Efter min terapi så åkte jag, Carina & tjejligan ut till några ängar där dem fick springa fritt. Det var ju så fint väder så man kunde ju inte låta bli. 😛 Tyvärr så skötte inte Bira sig exemplariskt så hon fick gå kopplad stundtals (därav är hon inte med på så många bilder).

Men det som gjorde min dag, det som fick mitt hjärta att smälta & värmen att sprida sig i kroppen var att se Rally & Dee-Dee leka med varandra! <3 Rally är inte den lättaste hunden att få att leka med någon ska ni veta, men Dee-Dee ger sig inte & ibland (som idag) ger det utdelning. Jag skulle kunna sitta & titta på dem i evigheter, fast det är klart, så länge skulle Rally aldrig leka med nån. 😛 Haha.

141208 1412081 1412082

Fler bilder finns i galleriet, 2014, 8 December.

Förutom att Rally inte är den mest lekvänliga hunden så har jag aldrig haft 2 hundar (som är mina) som har tyckt om varandra! Speed tålde inte Magic (eller andra hundar) & Java tålde inte Rally. Så att ha 2 hundar som faktiskt går ihop med varandra känns häftigt. 🙂 Kan väl erkänna att Rally inte är glad på Dee-Dee jämt utan hon har en rejäl sur sida som hon plockar fram ibland, & då duger bara Clara. Men det går åt rätt håll! 😀

Imorrn är Bira ledig så då funderar jag på att dra iväg till ett hundcafé & miljöträna lilltjejen lite, självklart får även Rally följa med isf! Ska fråga Carina om hon är sugen, får ju passa på nu när jag åker gratis buss. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *