Årets luciashow i stallet

Redan igår kväll så fick Rally tillfälligt bo hos Carina & Clara eftersom jag inte ville ha med henne på dagens luciashow. Anledningen till det är att Rally inte uppskattar att sitta tyst & stilla på läktaren en längre tid & definitivt inte om det är kallt! Därför fick hon umgås med sin bästa polare istället. 😉

Så jag & Dee-Dee har haft ensamtid. Vi har inte gjort sådär jättemycket, tränat ett pass, vilat & varit på luciashowen. Vi åkte lite tidigare till stallet så att Dee-Dee fick hälsa på några hästar (mycket läskiga!) & lite folk (väldigt trevliga) innan showen började.
Det startade med ett luciatåg & såhär hanterade Dee-Dee det:

141207

Senare i showen, när det var en westenhäst som galopperade runt & flåsade lite så vaknade Dee-Dee till & började skälla på den mycket märkliga hästen. 😛 Det var inte helt lätt att få tyst på henne, men till slut gick det.
Efter det så var hon mer vaken hela tiden, gick igång lite på applåder så det behöver vi träna på. Hon följde några hästar med blicken under duellhoppningen, hade det varit mindre folk där så hade hon haft bättre sikt & säkert satt igång & skällt igen. Så ibland är det bra med mycket folk. 😉

1412071

Nu är även Rally hemma igen & vi sitter/ligger i soffan. Jag har precis ätit mat & hundarna fick ett varsitt ben, så vi är nog lite nöjda allihop. 🙂 Imorrn kommer Bira igen & livet rullar på som vanligt.

2 thoughts on “Årets luciashow i stallet

  1. Vilken duktig liten tös!
    Och du är ju för söt som skriver att Rally ”inte uppskattar” 😉 Tror att luddpellen hade varit väldigt tacksam och glad om jag beskrivit honom så när det begav sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *