Julmarknad – check!

Julmarknad i Mariebergsskogen stod det på dagens schema. Jag, Carina & tjejerna åkte dit tidigt, ändå var det redan massor av folk där när vi kom! Så vi fick träna på att stå i kö. 😛 Haha. När vi väl kom in så gick vi runt & tittade bland stånden & efter en stund träffade vi på en berner sennenvalp på 14 veckor, hur söt som helst! Den valpen ville leka med Dee-Dee, men hon vågade inte riktigt gå fram helt. Hon är väldigt blyg i sin kontakt med nya hundar, framför allt när dem är lite större (även om denna valpen bara var lite större än hon själv).

Sen kom vi bort till djurhagarna där vi spanade in alla djuren som var ute. Hundarna var helt överens om att dem stora kaninerna (en av dem var större än Rally!!) var mest intressanta! Så en sån önskar sig både Rally & Dee-Dee i julklapp, bara så att ni vet. 😉 Några andra spännande djur var fåren, speciellt när dem rörde på sig.
Fåglarna, hönsen, kossorna, hästarna & getterna var helt enkelt inte lika häftiga som fåren & framför allt kaninerna var! Vi får se vad dem säger nästa gång vi är där & kollar in alla djuren.

Vi gick runt lite till bland stånden, både ute & inne. Måste säga att alla hundarna skötte sig jättebra! Det var många som ville hälsa på Dee-Dee & i vanlig ordning så blev hon lika glad varje gång & skulle pussas. Många blev chockade över att hon var en border collie, dem flesta verkar tro att dem bara kan vara svartvita.

141206

När vi var klara där så åkte jag & mina tjejer hem till morsan där vi åt mat & spelade lite spel. Sen tog vi en sväng ute på den stora gräsmattan så att alla hundarna kunde springa av sig lite, vilket dem verkligen gjorde. Dee-Dee skulle valla hela tiden, tog stora bågar & la sig ner med jämna mellanrum. Hon har så grymt mycket vallning i sig den lilla damen! Så nog fan måste jag ta vara på det! 😀

Sen blev det dags att åka hem, så vi satte oss på dagens 5:e (& sista) buss hem. Alla bussfärderna gick strålande, inga problem åt nåt håll, så himla skönt när man har hundar som bara funkar sådär. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *