Inomhuslek med fotografering

Idag har vi mest vilat oss, jag kände behovet av att ladda krafterna lite & hundarna verkade inte ha nånting emot det. 🙂 Dessutom har det regnat hela dagen, så ingen av tjejerna ville direkt ut.

Efter att Bira hade åkt hem så tog vi ändå en promenad, till Rally’s stora förfäran. 😉 Hon såg ut att tänka ”djurplågare” första & sista delen av promenaden, haha, i mitten däremot hittade hon på andra saker. Hon stack iväg in på en gård & kom inte direkt jag ropade (minus) & lite senare försvann hon in i skogen & kom inte heller när jag ropade. Dessutom, det allra värsta är att hon drog med sig Dee-Dee båda gångerna!! Det är INTE helt okej. När dem försvann in i skogen så gick jag helt enkelt & hämtade Dee-Dee (som inte kom trots att Rally till slut gjorde det) & då stod hon & åt bajs! Så nej, inga pussar från den munnen idag. 😛 Odåga som lär valpen såna saker, haha, jag & Rally får ta ett snack senare. 😉

När vi kom hem så lekte jag lite med kameran & hittade ÄNTLIGEN en inställning som gör att jag kan ta helt okej kort inomhus i rörelse! 😀 Så gissa vem som blev superglad?! Tjejerna fick några nya leksaker att roa sig med samtidigt som jag roade mig med att fota dem. Rally var helt klart den som lekte bäst själv, Dee-Dee ville mest sitta i knät. 😛 Iaf tills hon kom på att man kunde kampa med bävern. 😉

141205 1412051

Fler bilder finns i galleriet!! Det ni, det är typ 4 MÅNADER(!!) sen jag uppdaterade där senast, det är ju inte helt okej alltså, skärpning! Men det har ju sina förklaringar, jag förlorade min prinsessa & hon var mitt absolut favorit”objekt” att fota eftersom det alltid var fart & fläkt. Rally är inte alls lika rolig att fota (om hon inte får en knäpp som hon får emellanåt, haha), men nu när jag har fått hem vilddjuret så kanske det kan dyka upp fler foton? 🙂

Imorrn väntar julmarknad på dagen, vi kan ju hoppas att vi iaf får uppehåll, men det får vi säkert inte. 😛 I vilket fall som helst så ska vi åka dit en stund, med buss. Vi får väl se om kisslisa kan hålla tätt då, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *