Premiärdag för Dee-Dee

Premiärdag har det varit för lilla Dee-Dee idag! 🙂 Vi startade med en bussresa till stan, hon gick på bussen själv (tvekade lite först, men följde sen efter Rally & Clara) & var lugn hela resan. Eller, det var iaf vad hon visade utåt, hur hon kände sig inombords vet jag inte eftersom hon ändå kissade på sig…

141204

Väl framme i stan så nosade hon på ALLT! Det fanns så mycket lukter att hon knappt kunde ta sig framåt. 😛 Efter en liten stund så gick det bättre att gå & vid flera tillfällen kom det fram folk som ville gosa. 😉 Dee-Dee tackade glatt ja till allt mys & gav alla några pussar var, haha.
Jag ska ju jobba med henne att INTE hälsa på alla (eftersom hon gärna vill göra det), men idag när hon kändes lite osäker på stan så såg jag det bara som positivt att folk hälsade eftersom hon då glömde bort vart hon var.

1412041

På vägen till bussen som skulle ta oss hem så hittade hon ett alldeles UNDERBART ställe att rulla sig på, så under flera minuter gnuggade hon in sig så mycket hon bara kunde!

1412042 1412043 1412044

Vad var det då hon rullade sig i? Jo, fågelbajs. Så när vi skulle åka hem så såg hon ut såhär ungefär överallt:

1412045

Folk tyckte fortfarande att hon var söt (för dem kommenterade det), men det var ingen som frågade om dem fick hälsa, man kan ju undra varför. 😛 Haha. Bussresan hem gick hur bra som helst, Dee-Dee var trött & la sig & sov bredvid Clara. 🙂 Väl hemma så fick hon sig ett helkroppsbad så numera kan man gosa med valpen igen! 😉

För en liten stund sen så kom jag hem från dagens terapi & tjejerna fick för första gången vara ensamma hemma. Eller ja, Rally har ju varit ensam mååånga gånger, men inte Dee-Dee. Dem var inte ensamma så länge utan Carina kom & hämtade dem efter en stund. Jag passade på att filma dem, så nu ska jag se på den filmen, & efter det väntar kloklippning & dammsugning, underbart, haha. 😛

One thought on “Premiärdag för Dee-Dee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *