Promenad & träning

Idag var solen här på besök & då passade vi på att ta en liten promenad. 🙂 Alla tjejerna njöt av att få springa lite i skogen (om man nu kan kalla det för skog, haha), så underbart att se dem så nöjda.

141203

Förutom en promenad i solen så har vi tränat lite inomhus. Tänkte bara träna med Dee-Dee eftersom Rally är konstig, men nope, Rally visade bestämt att hon också ville träna så då fick hon såklart det! 😉 Båda tjejerna var superduktiga, dem engagerade sig & gjorde sitt bästa, & mer än så kan man ju inte begära.
Den som inte tränade fick sitta fast i koppel bredvid soffan, & även här skötte tjejerna sig bra. 🙂 Längre fram så vill jag kunna göra som jag gjorde med Java, kunna träna en hund & låta den andra ligga lös & vänta på sin tur. Så därför testar jag koppel-idén istället för att bara stänga ut den andra i något annat rum.

Imorrn ska Dee-Dee göra lite premiärer! Det blir både buss & en tur på stan. Självklart följer även Rally med, & Carina & Clara också. 😉 Så vi har ju det bästa sällskapet. Hoppas bara att det blir lika fint väder som det har varit idag.

På fredag kommer Bira igen, lördag är det julmarknad & på söndag är det luciashow i stallet. Så ja, vi har nånting att göra varje dag framöver. 🙂

Måste bara visa er den här sköna bilden som jag tog på Dee-Dee igår. Snacka om att slappna av ordentligt! 😛

1412031

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *