Julkort – check!

Idag gjorde vi en viktig sak – fixade årets julkort! Jag har även varit duktig & beställt dem från fujidirekt.se så att jag hinner få hem dem & skicka iväg dem i tid. 🙂 Det var inte helt lätt kan jag lova. Rally tänkte INTE samarbeta så hon sprang iväg & var omöjlig att få tag i. Till slut (när ingen brydde sig om henne) så kom hon såpass nära att jag kunde fånga henne, & efter det så fick hon ha koppel på sig hela tiden. Så visst hade korten blivit snyggare om hon var lös, men det var helt enkelt inte möjligt. Dee-Dee som varken kan sitt, ligg eller stanna fattade absolut ingenting! 😛 Haha, det var liksom ren tur när hon satt fint & kollade in i kameran. Min lilla fis, så himla söt.
Först tog vi bilder på hundarna själva, sen tog Carina på mig & hundarna tillsammans & det är ett av dem korten som jag har använt till årets julkort. Därför får ni se den bästa bilden på hundarna ensamma, för det måste ju vara lite ”spänning” på hur julkortet ser ut när det kommer i brevlådan hos folk. 😉

141202

Förutom fotograferingen i skogen så har jag umgåtts med Carina hela dagen. Vi har pratat massor, tittat på tv, ätit kebabtallrik m.m. Med andra ord, en helt okej dag. 🙂

Nu ska jag snart stupa i säng & hoppas på att få sova mer nu till natten än jag fick göra under natten som var (det var dock INTE hundarnas fel).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *