Full fräs på ängarna

I förmiddags drog vi iväg en kortis till agilitytävlingen för att titta. Dessvärre var det jättekallt plus att man knappt såg nånting från läktaren (eftersom dem hade ett stort tält där!) så vi stannade bara typ en halvtimme. Sen åkte vi ner till Frödingleden, men eftersom lillfisen inte ska gå så mycket så gick vi bara en vända över ängarna, men jösses vad alla njöt!

141130 1411301 1411302 1411303 1411304 1411305

Annars har det inte hänt mycket idag, vi har alla sovit en timme nu under eftermiddagen, plus att jag har duschat. Jag & Carina pratade på att se på nån film, så jag kanske borde höra av mig till henne? 😛 Om typ en timme ska Farro åka hem, & sen blir det ännu en tidig kväll.

Imorrn kommer Bira igen, så vi får se vad hon & Dee-Dee säger om varandra. Hoppas att det är bra väder & inte svinkallt, för då kan vi vara ute en del. Jag vill fota MASSOR, men det är för dåligt ljus ute för kameran. 🙁 Så solen får gärna hitta hit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *