Full rulle med stora gänget

Idag är jag hundvakt åt både Farro & Storm, så på dagens promenad var det 5 stycken vovvar. Dee-Dee har inga problem med nån av hundarna, hennes favoriter är Farro & Rally. Hon levde farligt en sväng när hon sprang & drog Rally i svansen! 😛 Haha. Det blev lite inkallningar när vi mötte folk på grusvägen, & ute på fältet, i det HÖGA gräset så sprang dem som dårar! 😀

141129 1411291 1411292 1411293 1411294 1411295 1411296

Det där med att få alla att sitta stilla för en gruppbild var det inte ens en tanke på idag. 😛 Haha, tyckte inte att det var någon idé eftersom Dee-Dee varken kan sitt eller stanna. 😉 Men snart så!

Har tränat ett kort kort pass inomhus med lillfisen. Vi tränade med klickern & tränade på sitt, samt ögonkontakt. Hon är väldigt ivrig för hon vill vill vill så himla mycket. 🙂 Så himla söt. Ska försöka träna såna här korta pass minst ett par gånger/dag. Inga krav, utan blir det fel så blir det. Något som passar både mig & Dee-Dee perfekt.

Imorrn tänkte vi dra bort till 4H-gården & kolla lite på agilitytävlingen. Vi får väl se vad lilla fröken säger om det. 😉 Och Rally, jösses, hon har verkligen vaknat på fel sida idag, så hoppas att hon är på bättre humör imorrn, haha.

4 thoughts on “Full rulle med stora gänget

  1. Hej! Är du inte rädd att det ska bli för mycket nytt på en och samma gång för din lilla tjej? Först en lång resa och lämna sin trygghet, sen träffa massa nya hundar och vara med på massa aktiviteter. Ingen kritik, undrar bara hur du tänker? Jag själv har en helt annan utgångspunkt när jag tar hem en ny hund, oavsett ålder. Tycker att det är viktigast att skapa trygghet i flocken, omgivningen och rutiner. Allt det där roliga hinner man ju med sen 🙂

    • Jag hade inte tänkt att passa någon annan hund först, men så behövde mina föräldrar hjälp & då fick det bli så. Hon är väldigt trygg i sig själv & verkar inte bekymrad över nåt. 🙂 Om jag märker att hon tycker att saker & ting blir jobbiga så backar jag såklart, men hittills verkar hon som sagt bara tycka att allt är roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *