Massa möten plus lekfilm

Trots att jag har sovit mellan 10-11 timmar inatt så känns det som att jag skulle behöva sova det dubbla. Vi får väl se hur många dagar den här tröttheten håller i sig.

Imorse fick Dee-Dee träffa Farro i hundrastgården. Dem var inte jätteintresserade av varandra, utan gick mest runt & nosade i marken. Efter det mötet så fick Farro följa med mig hem eftersom han ska bo här under helgen.

När klockan närmade sig halv 11 så åkte vi iväg till djursjukhuset där Dee-Dee skulle besiktas (krav från Folksam för att få försäkra henne). Det hade blivit galet med bokningen, vi hade fått en tid NÄSTA fredag, men kunde som tur va byta den till en tid idag. Och istället för att sitta där & vänta i över en halvtimme så gick vi ner till 4H-gården där vi kollade på djuren. Dee-Dee tyckte att fåren var roliga när dem sprang, haha, så det kanske kan bli en vallhund av henne ändå? 😛 Efter besöket där så gick vi tillbaka till djursjukhuset där vi fick min favoritveterinär! 😀 Hon tyckte om Dee-Dee & hittade absolut inga fel på henne. 🙂

Sen styrde vi bilen mot Arken Zoo där jag köpte mat till Dee-Dee, ett par ben samt en id-bricka med namn & telefonnummer som jag sen satte fast på Dee-Dee’s halsband (som hon har på sig hela tiden). Eftersom hon inte kan något än så känns det tryggast om det skulle hända nåt.

Vi hann knappt komma hem innan Rally kom hem. Hon gillade inte alls Dee-Dee. 🙁 Hon visade tänderna & var allmänt sur & bitchig. Men vi gick in & jag lät henne hållas till en viss gräns. När jag hade klippt klorna på Farro & Rally så fick alla ett varsitt litet ben & då tyckte Rally att Dee-Dee kom för nära henne, så hon blev megasur & sa till Dee-Dee på skarpen. Jag i min tur tog tag i Rally & talade om för henne att jag inte tolererar sånt. Så jag behöver ha ett extra öga på Rally & Dee-Dee nu i början, men det hade jag ju räknat med.

Efter en liten stund var det dags att åka ut till sandgropen där vi skulle träffa Clara (& Olle). Och till skillnad från Rally så blev Clara glad över att träffa Dee-Dee! 😀 När vi kom ner till sanden så fick alla hundarna springa lösa & dem röjde en del. 🙂 Jag såg lite vallningstendenser hos Dee-Dee, så hon har mycket vallning i sig trots att hon inte är ”rena” vallningslinjer. Så åter igen, vallningen lockar oerhört mycket! 😉 Jag tog ju med mig kameran i hopp om att få några fina kort på framför Dee-Dee, men den var på tok för känslig för kylan & det gråa vädret. 🙁 Så jag fick testa flera olika lägen & dem bästa korten blev dessa:

141128 1411281 1411282 1411283

Det ser ut som om det var helt mörkt ute, vilket det inte var. Så jag gav upp systemkameran & tog fram mobilen & filmade istället. 😉 Så här kommer den, & ni ser ju själva vilket ljus det var. 😛

Jag har fortfarande inte skrivit ihop allt om resan, jag ska försöka orka med det senare, men just nu är det bara tjockt i huvudet. Så tålamod mina vänner, tålamod. 😉

3 thoughts on “Massa möten plus lekfilm

  1. Jag skulle inte hålla Rally, hon är ju en fantastiskt hund med bra hundspråk. Det är ju naturligt att försvara sitt ben. Sålänge de inte kommer i riktigt slagsmål är det ok, det är ju bra för Dee-Dee att lära sig att ben tar man inte från Rally.
    Jag tror de kommer bli bra vänner med tiden:)

    Kanske sitter din rädsla i efter speed?

      • Aha jag skulle isf ha de på distans då om det blir problem om du blir rädd osäker:). Annars är jag helt säker på att det kommer gå bra, rally kan ju ändå äta ben framför Clara och Alvin var det ju inte heller problem med mat godis situationer. Jag är helt säker på att de är nervös, slappna av lite:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *