Dee-Dee har nu landat hemma!

Nu är vi ÄNTLIGEN hemma igen!! 😀 Resan har gått bra, trots några ångestfyllda ögonblick. Jag kommer att skriva om hela resan imorrn, orkar verkligen inte nu. Jag kommer då att publicera dem inläggen under rätt datum, så ni får scrolla neråt för att kunna läsa dem.

Förutom att åka bil i typ 6 timmar så har hon duschat samt klippt klorna. Liten kamp vid båda sakerna, men i slutet låg hon helt stilla under kloklippningen, så det tror jag inte blir några som helst problem. 🙂 Såhär såg hon ut före badet:

141127

Och under (ni ser väl hur synd hon tycker om sig själv, haha):

1411271

Och efter badet blev hon vit & fin:

1411272

Hon är en riktig kissmaskin, har redan kissat inne 3 gånger. 😛 Nu har hon precis ätit & bajsat (ute!) & sover nu här i soffan. Mycket nytt för en liten tjej, så vi tar lite i taget. 😉

3 thoughts on “Dee-Dee har nu landat hemma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *