I Polen (första mötet med Dee-Dee)

Vi gick upp i god tid innan vi skulle lämna hytten så att vi hann äta frukost & sådär. Sen packade vi ihop våra grejer & satte oss vid informationsdisken där vi satt & väntade på att komma i land. Dem visade Mr. Bean på en tv där, så bättre start på dagen kunde vi väl inte få?! 😛 Haha. När vi hade kommit ner till bilen så öppnade dem båten ganska tidigt, så vi kunde få en första blick av Polen.

141126

Carina var den som körde först av oss, & tur var väl det! 😛 Det fanns hur många olika filer som helst & alla körde som om dem vore jagade av polisen eller nåt! Till slut tog vi oss ut på den stora vägen med enbart 2 filer, & där körde alla om möjligt ännu värre!! :O Dem blinkade, tutade & körde om på vilken sida som helst, shit alltså! Exakt vad det var för hastighet på vägen har vi ingen aning om för dem enda skyltarna som fanns var 100-skyltar med ett streck över. Vi TROR att det betydde att man inte fick köra under 100, men vi är inte säkra. Om vi kollade på GPS:en så sa den 140, men jag kan ju säga att många säker körde i 180, & då överdriver jag inte det minsta!

1411261

Vi fick lite problem efter ett tag då GPS:en inte hittade den vägen vi befann oss på. Den var ju inte nyuppdaterad så dem har förmodligen byggt om vägarna sen dess. Vi chansade lite här & där innan vi till slut lyckades hitta ett hotell där vi gick in & frågade om vägen. Han i receptionen var trevlig även om han hade svårt att hålla sig för skratt, haha. 😛 Vi fick en aning om vart vi skulle åka & körde vidare.
Efter ett tag känns det fel & vi inser att vi inte har en aning om vart vi är, så vi bestämmer oss för att hitta nån att fråga. Vi körde runt & letade & hittade en bar, men den var såklart övergiven. Vid den tiden höll jag på att bryta ihop, ångesten brände inombords & jag fick kämpa för att inte flippa ur. Som tur var så hittade vi en affär i närheten som vi gick in på. Tyvärr kunde ingen där engelska, men vi fick en vägbeskrivning på polska(!!) & Carina tog kort på hans karta. 😉 Vi tackade så mycket för hjälpen & åkte iväg åt det hållet han hade sagt. Till slut hittar GPS:en vägen & då känns allting genast mycket bättre.

Vi kom fram till mötesplatsen i god tid, så vi fick döda lite tid där medan vi väntade på uppfödare, som också hade kört vilse! 😛 Till slut kom hon & det var så kul att äntligen få se Dee-Dee i verkligheten! 😀

1411262
Dee-Dee & hennes mamma.

Vi skrev papper & allt sånt där, sen var vi tvungna att åka för att hinna tillbaka till båten. Tog ett kort på Dee-Dee, hennes uppfödare & hennes mamma. Kan alltid vara roligt att ha. 🙂

1411263

Dee-Dee var oerhört snäll i bilen, gnällde bara några få minuter, sen sov hon. Väl framme på båten så blev hon buren bland allt folk så att inget skulle hända. När vi kom in i hytten så hittade hon en intressant figur i spegeln. 😉

1411264

Sen somnade hon på golvet, stackars lilla tjejen var helt slut. Hon hade då åkt bil i cirka 7 timmar.

1411265

När vi sen gick & la oss så fick hon sova på sin filt på golvet mellan våra sängar, & hon hade inga som helst problem med att sova där! 😛

1411266

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *