Tisdagens resa

Vi startade ganska tidigt vår färd ner till Karlskrona där båten skulle gå på kvällen. Vägen dit gick bra, inga konstigheter alls & vi var på plats ganska tidigt. 🙂 Vi letade upp en pizzeria där vi åt & det var supergott! Sen småshoppade (köpte enbart bajspåsar) vi lite i en djuraffär innan vi åkte tillbaka till hamnen för att vänta på båten.

141125

Inne i terminalen (där vi spenderade en timme) spelade dem julmusik för glatta livet, vilket var lite väl tidigt om ni frågar mig. Herregud, det är ju bara November!

Väl inne i båten så letade vi fram vår hytt där vi lastade av väskor & sånt där. Såhär såg hytten ut:

1411251

När shoppen hade öppnat så tog vi oss en vända där också. 😉 Hade inte planerat att köpa nånting, men som vanligt så blir det inte som jag har tänkt mig. 😛 Haha. Såg dessa snygga flaskor, hade jag vart en sån som dricker alkohol så hade jag lugnt köpt en, men nu gjorde jag inte det. 😛

1411252

Utan detta var vad jag köpte – en elefant till Dee-Dee! 😀

1411253

Vi tänkte lägga oss tidigt, men det blev så att vi låg & pratade i flera timmar istället, haha. Shit happens!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *