Äntligen en långis!!

Idag rivstartade vi med en långis längs Frödingleden! 😀 Det blev en blöt promenad, men tack vare att vi hade rätt kläder & skor på oss så gick det hela mycket fint ändå. Småttingarna sprang omkring en del & verkade njuta massor!

141121

Efter långisen blev det en lång dusch. 😉 Sen datortid & kloklippning. Sen var tanken att jag skulle städa, men så drog jag & Rally hem till morsan istället. Blev bjuden på kebabtallrik, så man får ju passa på! 😉 Det var supergott & det var nog precis vad min kropp behövde efter långisen.

Nu har vi precis kommit hem igen. Snart har ännu en dag gått & nedräkningen närmar sig sitt slut – äntligen!! Imorrn väntar städning & packning, & söndagen bjuder på däckbyte & kloklippning på Storm.

3 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *