Dags att ta tag i livet igen!

Rally redo för en kvällspromenad:

141116

Ännu en seg dag har passerat. Nu börjar det på allvar närma sig hämtning av Dee-Dee! 😀 Dagen startade tidigt med att sitta här vid datorn & kolla på live-sändningen av freestylefinalen i NM. Sen var det tänkt att jag & Elin skulle ha gått en långis, men jag var så galet trött att jag bara var tvungen att sova ett par timmar, & efter det så kunde inte Elin. Men så blir det ibland.

Nu under kvällen så har vi gått en promenad med Carina & Clara, så alla är nöjda. 🙂 Har varit ganska dåligt med promenader dem senaste dagarna, har bara gått kortare rundor med Rally. Känt mig ganska orkeslös plus att vädret drar ner mig ännu mer. Rally som också hatar regn har däremot inte klagat, haha.

Imorrn väntar terapi på förmiddagen, sen en promenad & efter det ska jag iväg till stan & fixa några saker på Clas Ohlson innan det är dags att åka hem till min lillebrorsa där Loppis ska klippa topparna på mig samt färga håret. Jisses, jag har inte klippt mig på minst 3 år, så det är väl på tiden. 😛 Haha. Självklart kommer det minst en bild på håret imorrn, så det är bara för er att vänta. 😉

8 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *