Längtar som en tok

141115

Sådär såg Java ut när hon var lika gammal som Dee-Dee är nu. 🙂 Och på bilden nedan så var hon så gammal som Dee-Dee kommer att vara när jag hämtar henne.

1411151

Det är både positivt & negativt att titta på bilder på min finaste prinsessa. Jag saknar henne sjukt mycket, men blir allt bättre på att hantera det. Det är inte så bara att acceptera läget & leva vidare, utan det krävs verkligen hårt arbete till det. Dessutom har vänners hundar varit sjuka den senaste tiden, & nån har t.o.m. dött & allt sånt sätter såklart igång tusen tankar & känslor i mig. Jag är dålig på att finnas där för dem, & det skäms jag över, men samtidigt måste jag tänka lite på mig själv nu. För om jag engagerar mig för mycket i såna saker så kraschar jag själv. 🙁 Därför håller jag mig på avstånd. Hårt, men sant.

Jag fick in en del tips igår på saker man kan sätta på grinden som syns i mörkret & det bästa var helt klart tejp! 😀 Så imorrn eller senast måndag så ska jag åka iväg till Clas Ohlson & köpa självlysande tejp & nyckelbrickor, så att jag även får lite mer ordning på mina nycklar. 😉 Sen MÅSTE jag komma ihåg att lämna en reservnyckel till Carina så att det finns nån som har en nyckel om det skulle hända nånting med mig. Nu har jag absolut inga planer på att råka ut för nåt, men jag vill vara på den säkra sidan. 😉 Dessutom vet jag att ALLA hundar som brukar vara här skulle släppa in Carina utan problem, för alla känner henne.

Om en halvtimme typ börjar en film som jag tänkte se på. Tänkte även mysa till det lite genom att tända doftljus, äta choklad (som morsan köpte till mig idag) & dricka massa coca cola. 😀 Hoppas att huvudvärken ska lätta snart också, det vore inge fel alls att bli av med den.
Och Rally får såklart också mysa ordentligt! Hon har fått ett ben med kyckling runt samt ett bit tjurmuskel som hon ligger & gnager på just nu. För ska jag mysa så ska hon också få göra det!

9 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *