Tips på självlysande saker tack!

Igår umgicks jag med Carina i princip hela dagen, vi valpsäkrade mitt hem så att ALLT skulle vara klart inför Dee-Dee’s ankomst. Jag kände mig jättenöjd med alla grejer vi gjort, speciellt grinden i hallen som stod så att hundarna inte skulle komma ända fram till skohyllan, dörrmattan & ytterdörren. Så man kunde lätt gå in & ut utan att behöva oroa sig för att nån skulle springa ut eller så. Men den lyckan varade inte länge…

…För inatt gick jag upp på toa & hade inte minsta lilla tanke på att grinden fanns där, så jag gick mer eller mindre igenom den. 🙁 Den lossnade från sina fästen & jag ramlade & slog mig en del. Jättelyckat liksom. Så jag lärde mig den hårda vägen att man måste tänka ett steg längre för att det ska bli bra. Med andra ord måste jag köpa nånting att sätta på grinden, som syns i mörkret, så att jag inte behöver riva stället ännu en gång. 😉 Har ni några tips? Jag vill ha nånting som alltid kan sitta på, för blir det nåt som jag måste hänga på när jag går & lägger mig så kommer jag att glömma bort den. Så nånting som sitter bra, alla tips tas tacksamt emot!

141114

Idag har vi mest slöat. Jag har inte haft nån energi alls, & inte Rally heller. Men jag har såna här dagar emellanåt, det är liksom bara att acceptera dem. Har dock fått vinterdäcken sålda, varit hos morsan samt lämnat in bilen för lagning. Så ja, lite har jag ändå fått gjort. Bilen blev dock inte klar idag, som det var tänkt, utan Anders får fortsätta med den imorrn.

Annars imorrn så tänkte jag gå en långis med Rally. Eftersom jag på nåt sätt måste hämta bilen när den är klar så kan ju lika gärna jag & Rally gå dit. För alla vet ju att det är mycket lättare & mer motiverande att gå om man har ett mål som man går till. Men skulle det vara väldigt dåligt väder så får vi göra nånting annat, Rally HATAR ju att gå ute när det regnar, så att släpa med henne på en långis skulle då inte bli så populärt! 😛 Haha.

10 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *