Varning Galna Hundar

Ja, såhär ser min nya dörrskylt ut:

141112

Har väntat på den typ en vecka, så det var kul att se den komma idag. Har dock inte satt upp den på dörren än, men ska göra det imorrn eller så. Lite humor i vardagen är aldrig fel. 😉

Rally är dock inte på topp nu. Hon sover väldigt mycket, är grinig mot andra hundar & äter nästan ingenting. Jag misstänker att hon är skendräktig, & jag hoppas att det hinner gå över innan Dee-Dee anländer! På tal om Dee-Dee, ni har väl sett att hon numera finns i headern? Gjorde om den igår kväll.

Imorrn kommer Bira igen, plus att jag har gruppterapi. Nån dag snart behöver jag även åka iväg & fixa lite smågrejer, som att hämta passet. Men jag vet inte om det blir imorrn eller på fredag, det beror på hur trött jag är imorrn. 😛

12 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *