Tråkiga måsten + hemsidan

Ja, idag har jag tagit tag i ”tråkiga måsten” som typ slänga sopor & tvätta. 😛 Jag är duktig på att skjuta upp såna saker ska ni veta, haha. Har även bäddat rent i sängen & duschat. Plus att med hjälp av min lillebrorsa så lyckades jag få ordning på alla möbler i lägenheten. Så till sommaren kan jag/hundarna ligga i soffan på balkongen om det lockar! 😉 Man kan säga att hela lägenheten är snart är klar, det saknas tavlor inne i sovrummet, samt en lampa till fönstret där (jag köpte en i Ullared, men jag har tappat bort den, så nu måste jag leta som en tok). Även bilen är så klar nu, både vad det gäller isskrapor m.m. till hundfilten & ”nödvändiga” hundsaker. Så ja, lite stolt är jag över mig själv. 🙂

141110

Imorrn blir det fullt hus med 3 hundar! Förutom Rally & Bira så ska jag passa Clara några timmar. Jag tror ju inte att det kommer att bli några problem så sett, men att få somna om & sova några timmar efter att extrahundarna har kommit kan se svårt ut. Men, men, lika bra att träna, för nu är det bara 2 veckor kvar tills Dee-Dee stormar in!

Har även fixat Dee-Dee’s kullöversikt-sida här på hemsidan. Så om ni är nyfikna på hur hennes föräldrar & syskon ser ut så är det bara att gå in på Hundar – Dee-Dee – Kullöversikt.

14 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *