Inspirerad till max!

Hela helgen har jag spenderat i en inomhushall där det har varit freestyletävlingar. Igår fick Rally stanna hemma (eftersom jag inte visste hur det skulle se ut & fungera för andra hundar där), men idag fick hon följa med. Hon skötte sig exemplariskt! 😀 Så himla stolt över min lilla tjej som gör framsteg efter framsteg. Visst går det sakta, men huvudsaken är att det går åt rätt håll!

141109

När man är & tittar på tävlingar så blir man alltid så tävlingssugen själv, & idag var inget undantag. 😛 Men trots att jag kände att jag ville köra NU så är jag ändå nöjd med planen jag har för Rally. Som en bekant till mig sa där borta, man måste ju tänka på att det är en lundehund (vilket betyder att dem inte är helt lätta). Med Magic så tog det ju 2 år att få honom att stanna på planen med glädje, det är ganska lång tid men oj vad jag lärde mig mycket längs vägen! För att försöka korta ner den tiden med Rally så väljer jag att bryta mönstret redan nu, innan det sätter sig ännu hårdare. Jag ville skynda mer än vad Rally fixade, det har jag insett nu, & därför gör jag nånting åt det.

Det ska bli skönt med en ny bc, en hund som man förhoppningsvis kan sätta lite krav på. 😉 Inte från början såklart, men betydligt tidigare än man kan med en lunde. Dee-Dee är extremt efterlängtad!!

Jag & Rally ska ju iväg till Stockholmsmässan i December där hon ska ställas ut, annars så har vi INGA planer alls under resten av året! Visst, nu är det ju inte jättelång tid kvar, men det känns som det. Även Januari ser ut att bli en lugn månad, för att sen påbörja projektet ”stärka-Rally-&-ge-henne-positiva-upplevelser-i-tävlingssammanhang”. Det gör vi genom att åka iväg på en freestyletävling i Storfors där vi ska leka på planen. 😉 Med andra ord kommer vi att starta som vanligt, men välja att leka med en leksak under programmet & därmed diska oss. Det är många som gör så emellanåt, just för att peppa hundarna, så det känns inte ens pinsamt att JAG ska göra så! 😛 Haha.

Om drygt en timme blir det en promenad tillsammans med Carina & Clara. Båda hundarna är ju stentrötta efter dagen i hundhallen, men dem behöver röra lite på sig ändå. 🙂

15 dagar kvar…

4 thoughts on “Inspirerad till max!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *