I need to be strong

Inatt fick jag sova massor! 😀 Snacka om att det var underbart, hoppas att det kommer flera såna nätter. Kanske var det en ren tillfällighet, kanske var det Magnesiumet som fungerade? I vilket fall som helst så kör jag samma kombination mediciner som igår, & så hoppas jag på det bästa. 😉

141105

Annars så försöker jag acceptera saknaden efter Java. Det är inte lätt, & ibland får jag panik & bara storgråter & tror att jag kommer att avlida av den inre smärtan. Men jag gör mitt bästa för att hantera såna starka känslor, även om jag inte alltid lyckas på bästa sätt. Rally hjälper mig en hel del här, när jag blir ledsen så kommer hon & ställer sig i mitt knä & så står hon bara där, det är liksom hennes sätt att trösta mig. Java tröstade mig alltid med att slicka bort alla mina tårar, plus att jag kunde krama om henne hårt & hon gick med på det, något som Rally tyvärr inte gör. 🙁 Men alla är olika, jag hoppas dock att Dee-Dee ska bli en sån ”krama-om-hund”, för det är precis vad jag behöver många gånger.

Idag har det varit svinkallt ute, så vi har bara tagit 2 promenader (på typ 50 min/gång), med andra ord ingen långis. Men huvudsaken är att hundarna får röra på sig & göra sina behov, & det är även viktigt att JAG rör på mig varje dag, för det får mig att må bättre.

Om det inte är lika kallt ute imorrn så blir det nog en långis efter att Bira har åkt hem. Eftersom jag har terapi även på torsdagar så brukar det inte bli nån långis innan den, beroende på hur bra jag har sovit. Men så är det ibland, & som sagt, bara hundarna får det dem behöver så är det lugnt. 🙂

19 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *