Igår var det en tuff dag

Det kan man minst sagt säga. Min finaste prinsessa skulle ha fyllt 4 år, & jag saknade henne så mycket att jag inte kunde göra mycket annat. Att det kan göra så fysiskt ont att sakna någon är helt sjukt, men i princip hela dagen gick åt till att sörja min vän.

Idag känns det bättre, jag saknar henne egentligen inte mindre, men det är inte lika ”akut” & outhärdligt som det var igår. Så vi har gått en långis – trots regn! I början var väl både Rally & Clara inne på tanken ”djurplågare”, men sen när det slutade regna så rörde dem lite mer på sig.

141104

Under natten som var så somnade jag nån gång vid halv fem på morgonen, för jag hade såna jävla myrkrypningar att jag höll på att bli galen! Så jag skickade iväg ett meddelande till min läkare på vårdcentralen där jag bad om en tid för en utredning & eventuell behandling av RLS. Fick till svar att jag skulle få en tid – inom 3 MÅNADER!! Sen så var hon tvungen att kolla med psyk att jag kan påbörja en sån behandling utan att psyket riskerar att rasa. Så det är bara att hoppas på det bästa nu.
Jag skrev detta på Facebook & fick massor med tips om Magnesium! Det ska tydligen mildra myrkrypningarna, så idag åkte jag iväg till ett apotek & köpte en sån burk. Det är helt klart värt att testa iaf, så jag har tagit en tablett för en liten stund sen, med andra återstår det bara att se hur (& om) det fungerar.

Imorrn kommer Bira hit igen, & så har jag terapi på eftermiddagen. Efter den väntar en långis med Rally, & det är allt jag har planerat. Får ta dagen lite som den kommer, så att jag inte pressar mig alltför mycket. Terapin kan ju faktiskt göra saker värre, beroende på vad vi pratar om & vilka tankar & känslor som väcks i mig i samband med det.

En ”kul” sak som händer IDAG är att Dee-Dee fyller 12 veckor! Vilket innebär att hon har fått sin rabiesspruta & sen är det ”bara” 21 dagar kvar tills hon får komma in i Sverige. Men redan om 20 dagar så börjar min (& Carina’s) resa ner till Polen. Om jag längtar? Absolut, galet mycket! 😀

20 dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *