Nya tag!

Oktober månad har verkligen inte varit min ”bloggmånad”! Men jag ska försöka hitta tillbaka till rätt form & uppdatera varje dag. Nu är det ju faktiskt ”rätt” månad, för den här månaden kommer Dee-Dee hem!! 😀 Så det är hög tid att börja med nedräkning av dagarna, så det kommer jag att skriva längst ner i varje blogginlägg.

141101

Skulle egentligen ha följt med på en stadspromenad med Hundliv idag, men jag mådde inte så bra, så jag fick stanna hemma. Snälla Carina tog med Rally ändå så att hon fick göra nånting roligt medan hennes matte fick sova ut. Man ska inte ta sina vänner för givet, så tack Carina! <3

Nu ska jag sätta på mig lite kläder & traska bort till Carina & småttingarna (för ja, dem kommer ALLTID att vara småttingarna!), mycket mer än så lär inte hända under dagen. Förutom att jag måste handla. 😛

1411011

23 dagar kvar (då räknar jag inte med den här dagen eller dagen vi åker dit).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *