Vi lever än!

De senaste dagarna har jag varvat med att hålla på i lägenheten & vilat. Ändå är jag inte helt klar, utan jag måste köpa en ny gardinstång & en lampa, sen kan jag göra klart. 😉 Självklart har vi även varit ute & gått en del, annars blir ju inte Rally nöjd, haha. Idag gick vi på Sörmon & både Rally & Clara sprang mycket mer än dem gjort sammanlagt på flera dagar! 😀

141028

Annars så väntar jag mest på att Dee-Dee ska få komma hit. Så allting som jag fixar med i lägenheten nu är även ”valptänkt” så att jag ska slippa behöva fixa massa saker innan dess. Så den enda mattan som finns är skomattan, resten ligger nere i förrådet & väntar. Jag ser fram emot att kunna lägga ut dem i lägenheten, men det är ingen mening med att bara göra det för några veckor. Gardinerna i vardagsrummet är lite fint ”ihopknytna” så att dem inte stöter i golvet. Egentligen ska dem hänga ner hela vägen, vilket även är snyggare, men nu tänker jag praktiskt!

1410281

Under dagens långis så blev jag väldigt varm & nu fryser jag istället så mycket att jag sitter & huttrar under TRE filtar!! 🙁 Känns inte sådär jättebra, hoppas att det bara är tillfälligt & inte leder till att jag blir sjuk eller nåt, för sånt känner jag inte alls för nu. (Men frågan är ju den, gör man nånsin det?)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *