En tuff dag

Ja, den här dagen har varit påfrestande rent psykiskt för mig. Men så är det, vissa dagar är bättre än andra, & jag är ju inte sjukskriven för skojs skull. På dagens terapi så hände en sak som fick mig att nästan flippa ur, för den väckte massa jobbiga minnen till liv som i sin tur satte igång massa tankar & känslor. Man kan väl säga att jag fick lite ”extra” hjälp av min psykolog, vilket jag var i stort behov av!

Efter dem jobbiga timmarna så drog jag & Carina till IKEA där jag köpte lampor till fönstrena, sen när hon släppte av mig hemma så följde såklart min älskade räv med in! <3 Så nu är vi tillsammans igen, jag & min lilla Rally.

141023

Nu har vi mer eller mindre bäddat ner oss i soffan där jag kollar på Lyxfällan. Om en stund ska jag göra ett tappert försök med att dränka ångesten i chips & cola, vi får väl se hur det går. Tur att jag inte är helt ensam hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *