Förbereder mig

Nu är min lilla räv hemma igen! 😀 Har saknat henne under den dryga veckan som hon har varit borta. Men nu är ordningen återställd.

Vi har tagit en skön långis idag, var ett par dagar sen jag gick en långis senast & det kändes! 😛 Jag behöver hålla igång varje dag för att inte ”tappa” nånting. Så nu är det ”bara” att hålla i detta, igen.

141017

Innan långisen så var vi iväg till Arken Zoo där jag köpte vintertäcken till både Rally & Dee-Dee! Dem hade 50% rabatt på föregående modell från Hurtta, så det var ju bara att passa på! Java hade ju inget bra vintertäcke som Dee-Dee kan ärva, & det täcket som Rally hade förra vintern (som var Magic’s) är lite för kort för henne. Men nu har dem sprillans nya täcken som passar deras färger, & självklart matchar dem även varandra! 😉

Imorrn väntar freestyleuppvisningar på Solstaden! Dem firar födelsedag med öppet hus & lite av varje, så jag brukar alltid vara med på freestylen. Det här året var det dock lite tveksamt eftersom min freestylestjärna fick lämna jorden…Så vi får helt enkelt se om Rally klarar av en sån situation, för ja, den blir svårare än tävlingssituationen eftersom det nu kommer att vara andra hundar väldigt nära planen. Jag kommer att ladda upp med godis & hoppas på det bästa, haha.

Snart är det dags att kolla över ”hundförrådet” för att se vad jag behöver handla för saker i Ullared till hundarna. Det kommer garanterat att följa med ”onödiga” saker hem också, men tänkte kolla så att jag inte missar nånting viktigt. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *