Haha, fullt hus igen!

Det händer allt oftare att det blir fullt hus hemma hos mig. 😛 Idag har vi även labradoren Storm på besök, så ja, händerna fulla när man är ute, haha. Under dagens långis så fick herrarna (Farro & Storm) gå i koppel eftersom Clara löper, så småttingarna lösa vild för våg. 😉 Nejdå, dem var superduktiga, kom när man ropade på dem o.s.v, precis så som man vill ha det.
Farro sköter sig riktigt bra med tanke på Clara’s löp, han tvättar henne gärna, men är inte besatt på nåt sätt, utan kan gå lugnt bredvid henne. Så antingen är han inte helt könsmogen än eller också har han inte sån hög könsdrift. I vilket fall så är han lätt att gå med, & sånt uppskattas alltid.
Storm då, jo, en KASTRERAD hane som tycker att tjejerna är JÄTTEINTRESSANTA!! Herregud, han var helt besatt av Clara & det blev en maktkamp utan dess like i skogen. 😛 Haha, han var inte elak på nåt sätt, men som sagt, han SKULLE till Clara!

Trots lite olika meningar om vad som gällde så lyckades vi få ett gruppfoto:

141011

När vi hade gått ungefär halva vägen så chockade Storm oss, för han tänkte inte bara dricka ur vattenpölen, utan han gjorde såhär:

Som ni ser i slutet av filmen så fick han göra så igen vid den ”rena” bäcken, var efter första rundan så var han fasen täckt av lera!! 😛 Han lever efter mitt & Carina’s motto: ”En skitig hund är en lycklig hund”, så på så sätt passar han ju in perfekt i vår lilla flock. 😉

Imorrn väntar freestyletävling i Linköping för mig & Rally. Det ska bli spännande av flera olika anledningar, dels har vi knappt tränat nåt, dels har vi haft en ordentlig svacka där förtroendet mellan oss har svajat, dels så blir det en lång bilresa (Rally gillar inte att åka bil), dels många timmar i bilen (eftersom jag inte litar på att hon stannar kvar i en tygbur), samt att jag i nuläget inte kommer ihåg vårt program. 😉 Haha, det sistnämda ska jag plugga hela kvällen, så förhoppningsvis behöver jag inte oroa mig för just den biten. Men som ni ser så har jag massa annat att oroa mig över som kan gå fel! 😛 Jag har en klar plan B om det inte funkar som jag har tänkt mig. Viktigaste uppgiften även denna gång blir att ha kul & stanna på planen, sen om det blir tävlingsmässigt (vilket jag såklart hoppas!) eller med leksak, det ser vi imorrn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *