Förändringar väntar

Blev inget inlägg igår då jag helt enkelt inte hade nåt vettigt att skriva om. 😛 Men så kan det bli ibland.

Idag blev det fullt hus hemma hos mig, Rally, Bira & sen även Farro. De två sistnämnda känner ju inte varandra så bra så det tar lite tid innan dem anpassar sig till varandra. Den första halvtimmen var jobbig, sen lugnade det ner sig. Hann inte ta någon längre promenad med dem under dagen, men det ska vi se till att hinna med imorrn.

141008

Och så till rubriken. Ni alla vet ju att jag ska bli med valp, en liten Dee-Dee flyttar hem hit i slutet av November, men det är inte allt. Idag har nämligen min lillebrorsa varit & kollat på en lägenhet, som han vill ha, så imorrn ska det ringas samtal för att fixa allt som behöver fixas. När allt är klart så flyttar han inom en väldigt snar framtid, förmodligen nästa helg. Med andra ord bor jag snart ensam (eller ja, med hundarna såklart) igen, något jag inte har gjort på typ 3 år. Det känns både spännande, roligt & livsfarligt. Man får ju lite mer krav på sig när man bor själv, & det är lätt att känna sig ensam, men samtidigt ska det bli skönt att få helt eget igen. 🙂

Om en liten stund blir det en långis. Eftersom jag har haft fullt upp under dagen så har jag inte hunnit med nån förens nu. Och det viktigaste är ju faktiskt att långisen blir av, inte när den blir av.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *