Djurens dag

Dagarna går så fruktansvärt sakta, i den här takten så kommer det ju aldrig att bli slutet av November! 😛 Men det finns inte så mycket mer jag kan göra än att försöka fylla dagarna med nånting skoj, & det har jag faktiskt gjort idag.

Jag, Carina & Rally startade med att åka till Kristinehamn & kollade in deras ”Djurens dag” på torget. Mitt i folkmassan så satte sig Rally såklart & bajsade, & det var inte lite som kom! Haha, tänk, jag gick med henne i gräset först men då passade det inte att göra nånting, men mitt emellan alla människor, på stenplattorna, ja där passade det perfekt. Odåga! 😛 Vi kollade lite bland stånden, fick hundgodis, deltog i några tävlingar, samt shoppade LITE. Jag köpte ett par halsband för 20:-/styck (hoppas att jag gissade rätt storlek till Dee-Dee), en leksak & lite tuggben med kyckling på. Betalade 85:- för allting sammanlagt så det kändes ändå helt okej.

Sen åkte vi hem & slappade en stund, efter typ en halvtimme så var det dags att åka iväg igen, den här gången hem till farsan. Jag skulle skjutsa & hämta han till & från hockeyn, samt vara hundvakt hemma hos honom under själva matchen. Och jag hade sån tur att jag fick med mig Carina, så vi tog en skogspromenad med hundarna först, sen handlade vi godis på Netto, & efter det blev det film för oss. 🙂 Hundarna fick lite godis dem med & sen sov dem gott. Så ja, alla blev nöjda & glada.

Vi kom hem för en liten stund sen & nu jag väntar på att klockan ska bli 21 så att nästa film börjar. 😛 Haha, inte alls styrd av tv:n. 😉 Ska även lägga mig i tid har jag tänkt, & imorrn väntar min sista sovmorgon på över 1,5 veckor! Shit, det blir lite hårt framöver, men jag får se det som bra träning inför Dee-Dee’s hemkomst.

På tal om den lilla vilda, här är ett par kort på henne som jag klippt ut från en film, därav kvalitén. Men en så fin hund som Dee-Dee blir alltid bra. 😉 Och mamma Flawi förstås.

141004 1410041

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *