Långis & en ny förälskelse ;)

141003

Idag har jag & Rally varit ute & gått med Sonja & Turbo, & för mig & Rally blev det i en helt ny skog som vi aldrig har besökt tidigare. Rally skällde ut några svampplockare, utöver det så skötte hon sig super! 🙂 Så ja, det går allt bättre ute på promenader, precis utanför hemmet däremot så skäller hon som en galning, hon anser sig äga hela kvarteret & försöker därför skrämma bort alla som hon anser inte höra hemma här. Hon är ju inte aggressiv på nåt sätt, men hennes skällande tycker jag är jobbigt. Så vi jobbar helt klart vidare med det.

Hur som helst, efter promenaden så åkte vi till ett stall där i närheten & jag förälskade mig snabbt i en stooor svart häst. Han var så fin, lång fin man & så var han supersocial. Blåste luft i ansiktet på mig & ja, det var kärlek vid första ögonkastet. 😉 Dock vette jag katten om jag skulle våga rida honom, för han var ju gigantisk! Haha.

Saknar Champis som tusan, så jag funderar på att dra ner till stallet nån dag snart & hälsa på. Jag vet att jag brukar säga så, men jag ska verkligen försöka ta mig iväg snart. I vinter så får jag ju ÄNNU en anledning att ta mig dit, för då ska ju Dee-Dee få hälsa på Stjärnan. Men visst fasen ska jag dit innan dess! För jag saknar ju min gamla trogna guldponnyvän! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *