Längtar mest

Jag tycker att dagarna går sakta, jag vill bara att rätt dag ska komma, & det är såklart den dagen då jag äntligen får träffa & hämta Dee-Dee! Jag längtar som en galning, alltså det är helt sjukt. Jag skriver med uppfödaren så gott som varje dag, kollar fortfarande upp regler & vaccinationer & allt sånt där. Har pratat med Jordbruksverket 3 gånger, så nu TROR jag att jag har stenkoll på allt. Haha. Jag har ju importerat både Rally & Magic tidigare, men dem kom ju från Finland, så det är inte samma regler som gäller, plus att dem var yngre än 3 månader. Sen när jag funderade på att skicka henne med företaget så var det vissa regler då, som inte alls stämmer överens med dem som gäller nu när jag hämtar henne själv. Så ja, det har vart mycket fram & tillbaka. Det enda som återstår nu innan allt är klappat & klart är Polens rabiesvaccineringsregler, för även en sån grej skiljer sig mycket mellan länderna. Så det ska dubbelkollas, sen bokar jag båtbiljetterna! 😀

I övrigt så har jag inte gjort så mycket mer än att vara iväg på min terapi (som jag har 3 gånger/vecka) & gå långisar med Rally. Idag blev inte långisen jättelång, men det var för att vi mötte en person med 2 andra hundar, eller ja, vi hamnade bakom honom & han gick såpass sakta att vi skulle komma ikapp honom hela tiden. Så istället för att behöva gå med hundarna kopplade så valde vi att vända & gå en annan väg, som visade sig vara mycket kortare. Men men, så kan det bli ibland.

Fredag, lördag & söndag har jag ingenting planerat, så vad ska jag hitta på då tro? 😛 Visst kan det vara skönt att ha tid att vila ut & sådär, men jag vill nog allra helst ha nånting inbokat nån av dagarna, så att man har nåt att fokusera på. Kanske ska jag försöka dra ihop till en freestyleträning? Ja, det ska jag banne mig göra, eller försöka göra iaf! 😉


Magic tränar lite freestyle.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *