Bestämt mig för att åka själv

Tack för alla era svar, det är alltid intressant att höra hur andra skulle ha gjort. Och jag har bestämt mig, jag åker ner till Polen & hämtar Dee-Dee själv! 🙂 Eller ja, helt själv blir jag inte, utan Carina är snäll & följer med, så vi drar på äventyr i slutet av November. Idag fixade jag även bilproblemet, så nu måste jag bara skaffa pass, se till att Dee-Dee blir rabiesvaccinerad tisdag 4 December, & boka resan. Sen är det liksom bara att packa & åka. 😉

Idag gick vi en långis längs Frödingleden & både Rally & Clara sprang hur mycket som helst! Nu när det börjar bli kallare ute så har Rally en helt annan fart, & hon ser så lycklig ut när hon flyger fram i skogen. 😀 Och Clara klagar inte, hon tycker nog att Rally är mycket roligare nu för tiden.

141001

5 thoughts on “Bestämt mig för att åka själv

  1. Vad roligt att det blir av för dig! Ska du fortfarande på hundmässan i år? Hade Rally också jobbigt med värmen? Eyvind hade skitjobbigt.. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *