Tuffa känslor & tankar

Pratade med Agria idag & nu har dem avslutat allt med Java. Liversättningen borde komma in på kontot imorrn & sen är det över, för alltid. Det är med högst blandade känslor som jag tar mig igenom dagarna. En del av mig tycker att det är skönt att det är klart nu, samtidigt som en annan del är livrädd för att glömma bort min prinsessa. Innerst inne vet jag ju att jag ALDRIG NÅNSIN kommer att glömma henne, men rädslan finns där ändå.

Har funderat en hel del på vad Dee-Dee ska få ärva & vad jag ska köpa nytt. Halsbanden som jag har sytt själv till Java, dem med hennes namn på, dem kommer ingen annan nånsin att få använda. Men övriga saker kommer nog att gå i arv, det blir billigast så. Men många av Java’s saker var röda & den färgen tror jag dessvärre inte att Dee-Dee kommer att passa i, så det kanske blir en del nytt ändå. Vi får se, jag tänkte att jag skulle gå igenom alla mina hundsaker innan den lilla tjejen kommer hem, så att jag vet vad jag behöver & inte behöver skaffa. Eller ja, jag borde nog göra det innan jag drar ner till Ullared på shopping. 😉 För där har dem mycket billiga saker & sånt uppskattas alltid!

140924
Java på sin 3-årsdag. (Foto: Anna Åström)

Bortsett från alla tankar & känslor kring Java så har det varit några jobbiga dagar då jag & min psykolog har börjat med traumabehandlingen på allvar, & det är inga lätta grejer. Men jag vet att jag måste gå igenom det, prata om det, för att sen kunna släppa det & gå vidare. Men just nu är det inte roligt nånstans. Ångest, panik, rädsla, smärta & ilska avlöser varandra. Om man bara kunde radera vissa saker, vad mycket lättare allt hade varit då.
Men det är bara att kämpa på, det blir bättre, så småningom. Jag behöver bara stå ut nu, & det vet jag att jag klarar av. Jag har klarat av så mycket värre saker, så bara jag tror på mig själv så är den här jobbiga fasen snart över.

4 thoughts on “Tuffa känslor & tankar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *