Sena långisar + valpen är döpt

Dem senaste dagarna har vi bara kört rastningar & kortare promenader på dagarna, & så går vi en långis på kvällen. Jag vet inte riktigt varför, men jag har varit väldigt trött på dagarna & vilat/sovit mycket, så just nu passar det bäst såhär.

140923

Rally var konstig idag. Hon stannade hur många gånger som helst & tvekade på om hon verkligen skulle följa med längre. :/ Typ som att hon sa att hon inte ville gå åt det hållet. Men på hemvägen så knatade hon på som vanligt, så jag vet inte alls vad som hände med henne på vägen bort.

Nu ligger hon bredvid mig här i soffan & sover, mätt & belåten. Själv ska jag snart se på tv & sen blir det en tidig natt, så kanske jag kan vara lite piggare imorrn?

Och för er som inte har mig på Facebook så kan jag berätta att dem två namnen det stod mellan igår kväll var ”Bee” & ”Dee-Dee”. Det lutade åt namnet ”Bee” men under långisen så kom jag på att jag helt & hållet har glömt bort Bira!! :O Och som ni själva kan lista ut så blir ”Bee” & Bira på tok för lika varandra för att det ska funka bra. Så med andra ord är min nya stjärna nu döpt till Dee-Dee. 😀 Jag vet INGET annat djur som heter det, inte ens i någon film. Så förhoppningsvis blir hon själv med det namnet ett tag framöver. 😉

One thought on “Sena långisar + valpen är döpt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *