Några namn att välja mellan

Tack för alla namnförslag jag har fått! Några gillade jag mer än andra, men så är det ju alltid. 😉 Fick namnet ”Chase” av många & ja, jag gillar verkligen det namnet, MEN eftersom jag har en kompis som har en hund som heter ”Qase”, så känner jag att det blir väldigt lika. 🙁 Tyvärr.

Ett annat namn som många har nämnt är ”Wind”, men det tycker jag är lite för vanligt. Har hört om en del hundar som heter det, så nej, det går bort.

Eftersom hon heter ”By Your Side” så fick jag förslaget att döpa henne till ”Bys”, vilket skulle vara väldigt speciellt! MEN jag är kräsen, haha, & det finns ju en musikgrupp som heter Byz… 😛 Haha, jag kommer aldrig att hitta det ”perfekta” namnet med alla mina krav.

Namnet ”Chase” finns helt klart med, jag gillar det verkligen. Andra namn som jag allvarligt överväger är ”Dee-Dee”, ”Bee”, ”Alexa”, ”Kate” & ”Nessie”.

Här är en annan bild på henne där man tydligt ser den rödbruna färgen:

140922

Så vad passar henne bäst av dem namnen jag har räknat upp? ”Chase” är som sagt tveksamt av den anledningen jag skrev om högre upp, annars hade jag tagit det direkt! 😛

9 thoughts on “Några namn att välja mellan

  1. Alexa och Nessie var fint. Men Busa tycker jag är så sött! Annars gillar jag Rajja (kanske för likt Rally dock), Morra, Vilda, Vilja, Holly… 🙂 Önskar dig all lycka Malin. Jag saknar dig!

  2. Men åååh ska du ha en liten?!!! Jag dör så söt <3 <3 En aussie ?
    Gillade Nessie, eller Bee. Hon ser ut som en liten humla , little Bumble bee typ 😉

  3. Åh så fin! När jag var yngre och just hade fått Nova så ville jag ha en brun trefärgad bc som skulle heta Nixa, men efter många år blev det en svartvit Lyra istället 🙂 Neela tycker jag är ett fint namn, inte så vanligt. Har för mig att Thera betyder jägarinna på något språk (tänkte på chasing the wind).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *