Tankar om att gå vidare med Rally

Nu är vi igång igen! Har precis kommit in efter en långis (eller nästan en långis iaf, haha) tillsammans med morsan & Farro. Vi gick 2 längder av Frödingleden så båda kunde utan problem gå lösa hela vägen. 🙂 Eller nja, Rally hade linan efter sig. Hon hade dock inte behövt den idag för hon lyssnade så himla bra, men nu tar vi det säkra före det osäkra.

140917

Snart ska jag ta det ultimata testet, & det blir att gå runt Klasmossen med Rally lös/i lina. För i skogarna runt omkring där så hittar hon alltid saker att äta, rulla sig i & lukta på. Sen så har hon vissa idéer om alternativa vägar, typ gå över bilvägen istället för under bron…Så ja, den sträckan (som bara är strax över 3 km lång) är en utmaning!

På fredag åker vi hem till Ida & Gryla (lundehund) i Kolbäck där vi ska få lite privat träning. 😀 Hon ska kolla om hon kan hjälpa mig med räven, något som jag tacksamt tar emot! Så det ska bli oerhört spännande att träffa dem, har bara pratat med Ida via nätet, samt sett dem på rasspecialen, men ingenting mer. Vet faktiskt inte varför vi inte pratade med varann på specialen, fast det är klart, jag hade ju fullt sjå att spana in alla hanhundarna så jag hade väl inte tid. 😛 Haha, men letar man hane så får man ju passa på. 😉

Imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. Jag ska nog (om jag är på RÄTT humör) försöka träna ett litet pass med Rally, bara roliga saker & berömma massor, & liksom se hur hon beter sig. Vi har ju inte tränat på flera dagar, en annan har ju abstinens vid det här laget. 😛 Men vi får ta allt i Rally’s takt, även fast jag ibland vill något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *