Tips på kontaktsökande grejer tack!

För ett tag sen så började jag ju konsekvent att belöna Rally när hon hittade stenar/stubbar som hon sedan hoppade upp på. Nu sitter det som berget i hennes huvud! Hon söker stenar & stubbar överallt & när hon hittar dem så söker hon genast kontakt med mig. 🙂 Så jag kan lugnt säga att hon har blivit mycket mer kontaktsökande nu jämfört med hur hon var innan, nu är vi mer ute tillsammans, & inte bara var för sig.
Självklart har även Clara lärt sig att stenar/stubbar betyder godis. 😉 Så där man hittar den ena, där står även den andra.

1409032

På vägen dit så gick vi förbi en lekpark & hundarna fick prova att sitta i varsin gunga. Första gången satt Rally bra, men jag hann inte få igång mobilen för att kunna ta ett kort, utan hon hoppade ner. När jag sedan satte upp henne igen så såg hon bara plågad ut. 😛 Ja, ni ser ju själva.

1409031

Clara däremot satt snällt i gungan & lät sig fotograferas. 😉

140903

Jag måste säga att jag är oerhört nöjd med min & Rally’s utveckling. Visst har vi fortfarande mycket att jobba på, men det känns som att vi kommer varandra närmare & närmare för varje dag som går. Jag har även upptäckt en sida hos henne som jag aldrig fick se när jag hade Java, men som förmodligen dem som har passat henne har fått se. Hon är så mysig, så go, helt underbar. Nu är jag verkligen glad över att jag inte hann omplacera henne! Visst, då hade jag ju inte vetat vad jag gick miste om, men ja, ni förstår hur jag menar.

Så til rubriken. Finns det fler enkla saker man kan göra under promenaderna som ökar kontakten ännu mer? Det här med stenarna & stubbarna fattade hon snabbt & det sitter som sagt ordentligt nu, så finns det nånting annat smart man kan göra för att öka kontakten på promenaderna? Alla tips & idéer är välkomna! 🙂

2 thoughts on “Tips på kontaktsökande grejer tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *