Så stilla som möjligt…

Ärligt, vad kan man göra när hunden enbart får rastas? Hon får inte direkt träna trick heller utan ska vara så stilla som möjligt. 🙁 Vi har dock tränat lite med kulbanan & vilken glädje i Java’s ögon! Så himla lycklig, & det gjorde även mig glad. 🙂

140805

En vecka kvar tills veterinären på Strömsholm ringer. Om det inte har skett någon förändring då så kommer vi att skicka in blodprover för test av reumatiska sjukdomar. Skulle dem vara negativa så tror jag att vi ger upp. Jag vill inte ta ut nåt i förskott samtidigt som jag måste förbereda mig. Tack till alla er som stöttar mig i detta! <3

Det blev ingen Bira idag heller, men imorn kommer hon! Ska bli väldigt intressant att se hur Java beter sig då, om hon blir glad, arg eller nånting därimellan. Dem har ju inte träffat varandra på cirka 4-5 veckor & nu är ju Java sämre än hon var då. Men, men, vi får se imorn.

Nej, dags att ladda kvällsmaten till Java, hon brukar få den i en aktiveringsboll & det älskar hon. Dem rör sig ju inte jättemycket (inte Java iaf) så det borde vara lugnt. Jag menar, jag kan ju inte binda fast henne nånstans, utan lite måste hon ju få röra sig. Min älskade lilla skrutt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *