Liten träningsfilm på Java

Tack till er som stöttar mig med allting om Rally, det behövs. Jag ville så gärna att det skulle funka, men jag kan inte blunda för hur mina tjejer mår av situationen. Som sagt, just nu är det bäst såhär.

140625

Java ÄLSKAR ju att träna, men iom hennes skador så är hon satt på vila. Det hindrar oss dock inte från att träna lite trick! 😉 Dessa 3 nya trick som jag har lärt henne tror jag inte sliter på kroppen, men är ni av en annan åsikt så säg gärna till. Jag kallar dem för ”loop”, ”snurr” & ”rygg”. Det sistnämnda har hon fortfarande lite svårt med att skilja från ”rulla”, men hon förstår väldigt mycket med tanke på att vi bara har tränat dem ett par gånger/dag i kanske 3 dagar eller nåt. För att visa er hur långt vi har kommit så bad jag Loppis filma oss, & här kommer resultatet.

Snart är det dags för Java’s dagliga 3 km-are. Förhoppningsvis får vi med oss grannarna ut också, annars får vi gå själva. Nu har det ju slutat regna så man borde kanske passa på direkt? Innan regnet återvänder?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *